latinica  ћирилица
26/02/2021 |  11:05 ⇒ 11:05 | Аутор: СРНА

Отказана хитна сједница Представничког дома

Отказана је хитна сједница Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ која је била заказана за сутра.
Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ (фото: parlament.ba) -
Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ (фото: parlament.ba)

Из Парламентарне скупштине БиХ данас је саопштено да се сједница отказује с обзиром на то да су на јучерашњој сједници Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ усвојени закључци којима је отклоњена потреба да се хитна сједница одржава.

- Представнички дом задужује Агенцију за јавне набавке БиХ и Агенцију за лијекове и медицинска средства БиХ да у року од седам дана доставе информацију о неопходним условима, препрекама и свим расположивим солуцијама за хитну набавку вакцина против вируса корона, која ће бити разматрана на првој редовној сједници Представничког дома - наводи се у првом закључку који је усвојен.

Даље се наводи у закључку да Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ задужује предсједавајућу Представничког дома да откаже 11. хитну сједницу Представничког дома, заказану за суботу, 27. фебруара с једном тачком дневног реда- Информација Агенције за јавне набавке БиХ и Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ о неопходним условима, препрекама и свим расположивим солуцијама за хитну набавку вакцина