latinica  ћирилица
26/02/2021 |  13:05 ⇒ 19:36 | Аутор: РТРС

Додик: Приједлог закона о поријеклу имовине упутићемо свим странкама (ВИДЕО)

СНСД је одлучио да пошаље свим странкама у Српској на разматрање приједлог закона о поријеклу имовине, рекао је лидер ове странке Милорад Додик на конференцији за новинаре након сједнице Извшрног комитета СНСД-а.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

- Данас је усвојена иницијатива за доношење Закона о испитивању поријекла имовине чији ће приједлог бити упућен свим партијама који учестују у власти, али и опозиционим странкама. Вјерујемо да ће све партије, и владајуће и опозиционе размотрити Приједлог овог закона, упутити сугестије и приједлоге да се даље заједно договарамо о коначном рјешењу - истакао је Додик.

Додик је нагласио да је СНСД спреман да на бази овог приједлога разговара и о рјешењима у самом закону, те да прихвати и оне приједлоге који одговорају самом циљу тог закона.

Нагласио је да су на сједници Извршног комитета СНСД-а разговарали о укупној политичкој ситуацији у Српској и БиХ.

Додик је истакао да је у БиХ сложена ситуација и да неспособност Федерације БиХ да формира Владу говори довољно о амбијенту.

Сједници су присуствовали и потпредсједници СНСД-а Жељка Цвијановић, Радован Вишковић, Небојша Радмановић и Игор Радојичић, те генерални секретар странке Лука Петровић.

Сједници, између осталих, присуствовали су и чланови Извршног комитета СНСД-а Нада Тешановић, Денис Шулић, Славко Митровић, Зоран Тегелтија и други.