latinica  ћирилица
27/02/2021 |  17:51 ⇒ 17:55 | Аутор: СРНА

Три медаље Клубу борилачких спортова ТРБ на турниру у Прагу

Клуб борилачких спортова ТРБ освојио је данас двије златне и једну сребрну медаљу на Међународном турниру у фул контакт каратеу Праг опен, одржаном у Прагу.
Чланови Клуба ТРБ (Фото: FB/Klub borilačkih sportova "TRB") -
Чланови Клуба ТРБ (Фото: FB/Klub borilačkih sportova "TRB")

Златне медаље освојили су Михаило Ранковић и Давид Зорић, а Констатнтин Ристић сребрну.

Ранковић је освојио прво мјесто у категорији кадета плус 65 килограма, Зорић прво мјесто у категорији јуниор плус 70 килограма, а Ристић у категорији јуниор плус 80 килограма.

На овом првом међународном турниру одржаном од појаве вируса корона, који је организовала Чешка фул контакт карате организација, учествовало је више клубова из Русије и Чешке, као и ТРБ клуб из Републике Српске, чији су чланови били најбољи на турниру са освојене три титуле.

Тренер и предсједник ТРБ клуба Игор Ранковић рекао је да је ријеч о веома квалитетном турниру на којем је учествовало више Федерација кјокушин каратеа - Шинкјокушин, којој припада и ТРБ, затим Ашихара карате и КВФ кјокушин.

Он је навео да због вируса корона, на такмичењу није било много такмичара, али да је турнир био веома квалитетан и да су момци из ТРБ остварили одлучан резултат, саопштено је из овог клуба.

Клуб борилачких спортова ТРБ члан је Свјетске карате организације Шинкјокушин и има лиценце за рад ове нејвеће свјетске организације у Фул-контакт карате са 96 земаља чланица.