latinica  ћирилица
28/02/2021 |  11:10 ⇒ 11:14 | Аутор: СРНА

Видовић: Салкић никада неће успјети да у Српској наметне 1. март као нешто важно

Рамиз Салкић, потпредсједник Републике Српске, не може и никада неће успјети у намјери да било коме у Српској наметне 1. март као нешто важно, рекао је замјеник предсједника Уједињене Српске Синиша Видовић.
Синиша Видовић (Фото: opcija.net) -
Синиша Видовић (Фото: opcija.net)

- Прича о дану независности БиХ је чиста обмана. Република Српска данас, 28. фебруара слави 29 година од доношења првог Устава Републике Српске и то је једина историјска чињеница о којој се ових дана може говорити - рекао је Видовић.

Видовић је навео да Салкић безуспјешно покушава да поправи рејтинг партије из које долази, па се овај пут досјетио да у Бањалуци прича о тзв. дану независности.

- Ми у Бањалуци немамо проблем с тим да Салкић ратује у својој глави и даље, да се свађа сам са собом, само ћу га и овај пут подсјетити да живи у Републици Српској и прима плату од Српске. Салкић слободно може да обиљежава шта хоће, али не може и неће никад успјети у намјери да било коме у Српској наметне 1. март као било шта важно - навео је Видовић.

Он је додао да ни тада нису успјели да наметну Србима своју вољу, па то неће ни сада, без обзира што се непрестано жали међународној заједници коју има на својој страни, саопштено је из Уједињене Српске.