latinica  ћирилица
28/02/2021 |  16:00 | Аутор: СРНА

Кокеза изашао из полиције након вишечасовног саслушања

Предсједник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза је изашао из полиције након неколико часова саслушања у Служби за борбу против организованог криминала у Београду, јавио је Курир.
Славиша Кокеза - Фото: B92
Славиша КокезаФото: B92

Исти извор наводи да Кокеза по изласку није хтио да даје изјаве за медије, а након саслушања сачекао га је непознати мушкарац у чији је аутомобил ушао.

Београдски медији раније су јавили да је Кокеза одбио полиграфско испитивање.

Кокеза је јутрос приведен на информативни разговор у својству грађанина на основу различитих навода недавно ухапшеног београдског угоститеља Аце Босанца, али и других оперативних сазнања.

Познати београдски угоститељ Александар Кајмаковић /46/, звани Аца Босанац, приведен је у уторак, 23. фебруара, а у полицији је причао о својим пословним односима са вођом криминалног клана Вељком Беливуком /36/, званог Веља Невоља.

Кајмаковић је тврдио да је до пословних односа са Беливуком дошло преко вишегодишњег познанства са предсједником ФСС Славишом Кокезом.

Беливук је недавно ухапшен под сумњом да је организовао бројна убиства, трговину дрогом, рекетирања и разна друга кривична дјела у оквиру криминалног клана који је предводио.