latinica  ћирилица
28/02/2021 |  18:41 ⇒ 18:59 | Аутор: СРНА

Додик: Настављамо са радом са промијењеном структуром у СО Козарска Дубица

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је рекао је данас у Козарској Дубици, гдје се састао са новоформираним Општинским одбором ове странке, да наставља да ради са промијењеном стуктуром у Скупшини општине, те да ову локалну заједницу очекују велике инвестиције.
Додик на састанку руководства СНСД-а Козарска Дубица (фото: rtv-kd.com) -
Додик на састанку руководства СНСД-а Козарска Дубица (фото: rtv-kd.com)

- Желимо да радимо са онима који су на нивоу Републике Српске са нама, а то значи да треба да се укључи поред других партија и нова партија /Народне партије Српске/ коју је формирао Дарко Бањац, а оне партије које су на другој страни опозиционог дјеловања биће изван Скупштине и овдје - рекао је Додик.

Додик је напоменуо да је СНСД у Козарској Дубици увијек имао значајну подршку, као и да има начелника.

Он је навео да је Козарска Дубица имала доста проблема са унутрашњим буџетом и да се много пута интервенисало како би стабилизовали буџет.

- Мислимо да ћемо то наставити и даље да радимо, овдје СНСД има моју подршку, начелник општине има подршку партије и мислим да ћемо имати добру сарадњу са коалиционим партнерима. Влада је одобрила више од 20 милиона КМ за потпуно нову изградњу Бање `Мљечаница`, а у овогодишњем плану за реконструкцију магистралних путева налази се и комплетна реконструкција пута Козарска Дубица-Градишка - прецизирао је Додик.

Он је рекао да су то велике инвестиције које очекују општину и које ће битно утицати на начин живота, рада и привредене активности.

- Овдје има значајан број јаких привредника и они морају да имају друштвену пажњу онако како заслужују - рекао је Додик након састанка у Козарској Дубици.

Повјереник Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици Родољуб Топић рекао је да је на данашењем састанку било ријечи о будућим инвестицијама и о формирању локалне власти.

- Био је ово радни састанак ОО СНСД-а, људи који воде странку и наших одборника, усагласили смо се о низу ствари и пројеката који ће доћи у Козарску Дубицу у наредном периоду, као и о формирању локалне власти у што краћем времену - рекао је Топић.

Он је навео да ће са партијама, које су у власти на републичком нивоу, бити формирана власт у Козарској Дубици и дата подршка начелнику Раденку Рељићу.

Топић је додао да НПС улази у локалну власт у Козарској Дубици, а ОО СНСД-а има одређен рок да проведе унутарстраначке изборе на свим позицијама.

- Бираћемо активе жена и младих, формирати Актив пензионера, извршити изборе у мјесним одборима и формирати ОО СНСД-а Козарска Дубица - прецизирао је Топић.

Новоконституисани Општински одбор СНСД-а у Козарској Дубици ће у наредних шест мјесеци спровести унутарстраначке изборе.