latinica  ћирилица
01/03/2021 |  11:01 ⇒ 11:38 | Аутор: РТРС

Деманти на објављен текст

Дана 23. јануара 2021. године на нашем порталу објављен је текст под називом - У акцији "Долар" полиција ухапсила више лица због организовања проституције.
Полиција - Фото: РТРС
ПолицијаФото: РТРС

На овај текст стигао је деманти Нине Косановић, Марте Вељковић, Звјездане Данић, Ане Стакић, који преносимо у цијелости.

Поштовани, у вашем тексту од 23. јануара 2021. године наводите име мојих властодаваца као дјевојака које су се организовано бавиле проституцијом и на тај начин стекле противправну имовинску корист. 

Као што вам је познато, проституција представља кривично дјело за које се гони по службеној дужности, а Марта Вељковић и Ана Стакић нису кажњене ни прекршајно, а Звјездана Данић и Нина Косановић само прекршајно и то за ремећење јавног реда и мира. 

Са вашим текстом сте на најгрубљи могући начин оклеветали моје властодавце и нанијели им нематеријалну штету, које су данас осуђене, одбачене од породице и од околине. 

Приликом објаве текста требало је да имате на уму и чињеницу да су моји властодавци ипак дјевојке млађе животне доби, да ћете са спортским текстовима да обиљежите моје властодавце за цијели живот. 

Позивам вас да у року од седам дана у Вашем штампаном и електронском издању објавите деманти.

У супротном ћу против вас поднијети тужбу стварно и мјесно надлежном суду гдје ћу од вас захтијевати нематеријалне штете, припадајуће законске затезне камате, као и моје адвокатске трошкове прописане адвокатским тарифама прописане трошковником Адвокатске коморе Републике Српске.