latinica  ћирилица
02/03/2021 |  18:29 ⇒ 20:21 | Аутор: РТРС

Биљана Чекић посјетила ФК Борац (ФОТО/ВИДЕО)

Биљана Чекић, која је сјајно одрадила улогу Даре у филму "Дара из Јасеновца", дружила се данас са Борчевим фудбалерима и добила пригодне поклоне.
Биљана Чекић посјетила фудбалере бањалучког борца (фото:fkborac) -
Биљана Чекић посјетила фудбалере бањалучког борца (фото:fkborac)

Још увијек се нису слегли утисци јавности након потресног филма "Дара из Јасеновца", који је премијерно приказан прије неколико дана.

Свима је за око запало маестрална глума Биљане Чекић, 13-годишње дјевојчице из села Срефлије код Козарске Дубице, која глуми насловни лик.

Биљана Чекић посјетила фудбалере бањалучког борца (фото:fkborac)

Управо је популарна Дара била гошћа фудбалера Борца прије послијеподневног тренинга. Тренер Марко Максимовић и капитен нашег клуба Стојан Врањеш уручили су пригодне поклоне младој глумици.

-Осјећам се прелијепо, први пут сам на стадиону у Бањалуци и све је супер. Захваљујем се на свим поклонима које сам добила, а надам се да ћу ускоро моћи да присуствујем и утакмицама Борца на Градском стадиону, рекла је Биљана Чекић.

Испред екипе присутним медијима се обратио капитен Стојан Врањеш.

-Захвалио бих се Биљани што нам је дала подршку и што је дошла да нас упозна. Чуо сам да је први пут у Бањалуци, надам се да није и посљедњи, те да ћемо имати прилику да је угостимо на утакмици. Мишљења сам да је фасцинантно како је са тако мало година одглумила у филму и желим јој сву срећу у глумачкој каријери - истакао је Врањеш.