latinica  ћирилица
07/03/2021 |  08:23 ⇒ 08:23 | Аутор: СРНА

Претежно сунчано и топлије након хладног јутра

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће, након хладног јутра са јачим мразом, бити претежно сунчано и мало топлије вријеме.
Врбас - Фото: РТРС
ВрбасФото: РТРС

Јутро претежно ведро и веома хладно са умјереним до јаким мразем, уз могућност пролазне сумаглице и магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од кретаће се од четири до осам степени, на сјеверу и југу до 11 степени Целзијусових, а на планинама од нула.

Дуваће слаб вјетар промјенљивог смјера, а у Херцеговини југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена јутрос: Соколац минус 11, Калиновик и Хан Пијесак минус десет, Шипово, Чемерно и Бугојно минус девет, Рибник, Мркоњић Град, Вишеград и Бјелашница минус осам, Гацко, Бихаћ и Сански Мост минус седам, Бањалука, Приједор, Сребреница, Рудо, Сарајево и Тузла минус шест, Нови Град, Србац, Добој, Фоча и Зворник минус пет, Бијељина и Мраковица минус четири, Требиње, Билећа и Градачац минус два, Груде минус један, Мостар два и Неум четири.