latinica  ћирилица
07/03/2021 |  14:32 ⇒ 14:32 | Аутор: СРНА

Додик: Жене - стуб породице и цијелог друштва

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је свим женама Међународни дан жена, 8. март, пожељевши да им овај, као и сваки дан у години донесе радост, срећу, лични, породични и професионални успјех.
Милорад Додик - Фото: Тwitter
Милорад ДодикФото: Тwitter

Додик је нагласио да су жене стуб породице и цијелог друштва и да је та њихова улога непроцјењива, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

- Због тога, сваки дан, а не само 8. марта, женама треба одати признање и поштовати их као мајке, супруге, колеге, вриједне и одговорне на свим пословима руководиоца и политичара који су им повјерени. Љубав и подршка жене много значи у свакодневном животу и раду и с тога треба цијенити и поштовати њихово постојање и допринос које дају на унапређењу живота - истакао је Додик.

Он је додао да институције и даље треба да раде на побољшању њиховог положаја и уклањању били каквог облика дискриминације у друштву.

- Посебно ме радује чињеница да у нашем друштву све више жена обавља значајне и одговорне функције. С тога сви заједно дугујемо им велику захвалност за њихово активно учешће у стварању бољих услова за живот - навео је Додик у честитки.