latinica  ћирилица
08/03/2021 |  08:57 ⇒ 09:08 | Аутор: Глас Српске

Кабаре "Да, то су били дани" вечерас у Бањалуци

Музичко-поетски кабаре "Да, то су били дани" Небојше Дугалића и Бориса Пинговића биће изведен вечерас у концертној дворани Банског двора.
Небојшa Дугалић и Борис Пинговић - Фото: Глас Српске
Небојшa Дугалић и Борис ПинговићФото: Глас Српске

Улазнице за овај догађај, који ће почети у 20 часова су распродате, а заједно са глумцима на сцени ће наступити и Војислав Савић (бас гитара), Нина Ћосић (глас и удараљке).

- У питању је комбинација музике и поезије. Лако, весело, лепршаво комбиновање познатих стихова Душка Трифуновића, Лазе Костића, Милоша Црњанског, анегдота о Брани Петровићу, Витомиру Николићу, Тину Ујевићу, Зорану Радмиловићу и другим знаменитим личностима уз музику "антане, Ерика Клептона, Индекса, групе Леб и Сол, Јосипе Лисац, Азре, Ђорђа Балашевића и Бијелог дугмета подсјетиће многе на оне лијепе, добре ствари из периода када су то заиста "били дани", неки кажу бољи дани него данас - стоји у најави кабареа, који се под наведеним именом изводи од 2004. године, а до сада је имао више од 300 извођења.

Због тренутне епидемиолошке ситуације број мјеста у публици је ограничен, а ношење заштитне маске и дезинфекција руку су обавезни.