latinica  ћирилица
29/03/2021 |  13:50 ⇒ 14:19 | Аутор: СРНА

Пиштољ "РС 9 вампир" и на цивилном тржишту (ФОТО)

Компанија Технички ремонт Братунац отворила је у центру Бијељине продавницу ТРБ адвенчер /пустоловина/ у којој је љубитељима адреналина понудила своје и свјетске производе, међу којима је први пут на цивилном тржишту и пиштољ "РС 9 вампир" који је комплетно развијен и патентиран у ТРБ-у.
Пиштољ "РС 9 вампир" (Фото: @tehnickiremont) -
Пиштољ "РС 9 вампир" (Фото: @tehnickiremont)

- То је борбени пиштољ са 18 метака који прати све модне трендове, пиштољ за 21. вијек и сви смо поносни на њега, полиција и Министарство унутрашњих послова Републике Српске га већ користи и сада је прилика да, прије него што дође до међународног тржишта, буде понуђен на домаћем цивилном тржишту и нашим љубитељима оружја - рекао је Срни већински власник компаније ТРБ Славен Ристић.

Фото: СРНА

Према његовим ријечима, продавница ТРБ адвенчер у Бијељини треба да репрезентује дух и имиџ Техничког ремонта Братунац, компаније која се успјешно бави намјенском индустријом и снабдијева војске.

- Жеља нам је да и на цивилном тржишту понудимо грађанима своје и престижне производе из свијета - навео је Ристић и додао да људи који воле адреналин и природу у продавници ТРБ адвенчер могу пронаћи цивилно наоружање, ловачку опрему, опрему за роњење и алпинизам.

Фото: СРНА

Он оцјењује да је ТРБ стекао већ приличан имиџ учествујући посљедњих седам година на свим свјетским сајмовима наоружања и војне опреме, а за посљедњи од њих у Абу Дабију каже да су се апсолутно приказали у најбољем свјетлу.

Фото: СРНА

Према Ристићевим ријечима, компанија ТРБ у континуитету успјешно послују широм Блиског истока и Африке, а све више интересовања имају и из Западне Европе.