latinica  ћирилица
05/04/2021 |  16:16 ⇒ 16:19 | Аутор: РТРС

Борац дочекује Клис у полуфиналу купа БиХ

Фудбалери Борца окрећу се другом фронту – Купу БиХ. Ривал у двомечу полуфинала је федерални друголигаш Клис из Буторовић Поља. У редовима црвено – плавих имају јасну амбицију, пласман у финале.
Конференција за новинаре (фото: fkborac.net) -
Конференција за новинаре (фото: fkborac.net)

- Сутра је на реду прва утакмица полуфинала Купа Босне и Херцеговине. За нас можда двије најважније утакмице у овом дјелу полусезоне. Имамо обавезу да оправдамо улогу фаворита. Немамо пуно информација о њима, распитивали смо се мало код пријатеља. Имају у својим редовима играча које не смијемо потцијенити. Ми требамо ипак бити фокусирани на себе да одрадимо своје задатке, истрчимо утакмицу максимално. Имамо један добар моменат послије серије резултата и добре игре у Бијељини - рекао је Марко Максимовић.

Шеф стручног штаба Борца неће моћи рачунати на повријеђене Врањеша, Јовановића, Милојевића и Лукића. Те Ћорића, који је у Купу већ наступао за Широки Бријег.

– Унапријед добијене утакмице јесу најтеже, али нећемо тако размишљати. Нећемо потцијенити противника, даћемо све од себе да направимо добар резултат за реванш и наставимо серију добрих резултата, истакао је везиста црвено – плавих Дејан Мелег.

Утакмица Борац – Клис игра се сутра на Градском стадиону у Бањалуци. Почетак је у 18.00 часова. Реванш меч на програму је 21. априла на стадиону Врапчићи у Мостару.