latinica  ћирилица
05/04/2021 |  16:18 ⇒ 16:24 | Аутор: СРНА

Шолаја: Бореновић постао експерт за борбу против вируса корона

Пошто су у Републици Српској епидемиолошке мјере исте као и у цијелом свијету, само ипак блаже, то значи да је Бранислав Бореновић постао експерт на глобалном нивоу за борбу против вируса корона, изјавила је Срни посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Душица Шолаја.
Душица Шолаја - Фото: РТРС
Душица ШолајаФото: РТРС

- Ето, он би тобоже знао како радити, само што ниједна цивилизована земља на свијету то не зна. Надам се да Бранислав Бореновић неће ускоро почети дијелити инструкције здравстеним радницима кога треба прикључити на респиратор, а кога не - рекла је Шолаја упитана да прокоментарише Бореновићеву изјаву да су "мјере власти у пандемији неадекватне".

Што се тиче "многобројних приједлога" које је наводно давала опозиција, Шолаја је истакла да је могуће да су предлагали у себи, јер од почетка пандемије од њих се није чуло ништа што би се могло назвати конструктивним приједлогом.

- Напротив, све вријеме су се бавили перформансима и испразним критизерством, што је одавно постао заштитни знак Бореновића, његовог страначког подмлатка, као и цијелог ПДП-а - оцијенила је Шолаја.