latinica  ћирилица
06/04/2021 |  14:00 ⇒ 14:06 | Аутор: СРНА

Кнежевић: Градоначелник увриједио одборнике и грађане

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић пао је данас на испиту зрелости за обављање ове функције, изјавио је посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Драган Кнежевић након што се Петровић није појавио на тематској сједници Скупштине града чије је одржавање тражио.
Драган Кнежевић (Фото:bijeljina.org) -
Драган Кнежевић (Фото:bijeljina.org)

- Није се смјело догодити да он који треба да буде носилац свих активности у граду не присуствује овако значајној сједници о капиталним пројектима, што би требао да буде његов кључни посао у наредне четири године, а није успио ни обезбиједити вријеме да присуствује сједници - оцијенио је Кнежевић.

Он је рекао да је овакво Петровићево понашање понижавање и увреда за одборнике позиције и опозиције и за све грађане Бијељине.

Народни посланик из Бијељине је истакао да је овакво дјеловање Петровића недопустиво и позвао га да поведе рачуна о свом приступу функцији коју обавља.

- Грађани Бијељине очекују да сви заједно радимо да смањимо политичке подјеле и да на такав начин обезбиједимо да ови и други пројекти у будућности буду успјешни, уз сарадњу града Бијељине са републичким институцијама и институцијама БиХ - поручио је Кнежевић.