latinica  ћирилица
06/04/2021 |  14:01 | Аутор: СРНА

Ђурђевић: Одборници и сви остали спремни за наставак пројеката

Предсједник Скупштине града Бијељина Александар Ђурђевић рекао је да је на данашњој сједници показана јасна опредијељеност одборника и свих осталих да се наставе пројекти на подручју Семберије.
Александар Ђурђевић - Фото: СРНА
Александар ЂурђевићФото: СРНА

Ђурђевић је током паузе сједнице Скупштине града, која је касније прекинута, рекао да је градска скупштина спремна да се у пуном капацитету стави на располагање за доношење одлука које ће поспјешити реализацију тих пројеката.

- Кроз дискусију одборника и неке чињенице примијетило се да је смањена активност Градске управе у претходном периоду када је ријеч о иницирању састанака са званичницима, институцијама, са органима било Републике Српске, било са заједничким институцијама БиХ, да постоји смањена активност у погледу планирања, пројектовања, рјешавања имовинско-правних послова као и других активности које су у надлежности Градске управе - додао је Ђурђевић.

Он је рекао новинарима да сматра да ће се на наставку сједнице "изаћи са закључком да се све те активности морају интензивирати".

Тематска сједница Скупштине града Бијељина, посвећена реализацији инфраструктурних пројеката у граду, прекинута је данас због недоласка градоначелника Љубише Петровића, који је иницирао њено одржавање.