latinica  ћирилица
07/04/2021 |  10:10 ⇒ 10:12 | Аутор: СРНА

Мазалица: Зашто Јовичић мијења мишљење о Цвијановић промјеном политичког дреса!?

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица изјавио је Срни да је апсурдно и трагикомично то што Радислав Јовичић говори да Жељка Цвијановић "незаслужено сједи на позицији предсједнице Републике", будући да је ријеч о жени која је на то мјесто изабрана јасно израженом вољом народа, тачније са 320.000 гласова грађана Српске.
Срђан Мазалица (Фото: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA) -
Срђан Мазалица (Фото: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA)

- Подсјетио бих Јовичића да је својевремено, као министар унутрашњих послова, сједио у Влади коју је водила управо тадашња премијерка Цвијановић и није говорио да "незаслужено сједи на позицији предсједника Владе". Зашто се промјеном политичког дреса, а касније и промјеном политичке оријентације његове странке, мијења и његово мишљење о Жељки Цвијановић, то је питање за Јовичића - истакао је Мазалица за Срну.

Он је рекао да је сигуран да би Цвијановић могла рећи много више о карактеру и способностима бившег министра, али је са највише функције понекада сувишно коментарисати изјаву функционера странке која се распада брзином свјетлости, управо захваљујући политици њеног руководства.