latinica  ћирилица
13/04/2021 |  13:17 ⇒ 20:07 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Теа Ковачевић понос и најбољи амбасадор Српске(ВИДЕО)

Предсједница Републике Српска Жељка Цвијановић угостила је данас у Бањалуци младу тенисерку Теу Ковачевић, нагласивши да је она понос Српске.
Жељка Цвијановић и Теа Ковачевић - Фото: СРНА
Жељка Цвијановић и Теа КовачевићФото: СРНА

Предсједница је младој тенисерки поручила да може да рачуна на подршку институција.

- Једанаестогодишња тенисерка Теа Ковачевић сјајан је примјер како се талентом, трудом и вриједним радом могу биљежити врхунски резултати. Уз поруку да подршка институција неће недостајати у будућности, пожељела сам јој да и у наредном периоду постиже сјајне резултате и успјехе, на понос и радост родитеља, родне Градишке, али и свих нас у  Република Српска - написала је Цвијановић на Инстаграму.

 

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Након разговора са Теом и њеним оцем Цвијановић је истакла да институције морају да стоје иза својих талената.

- Поносни смо што у Републици Српској имамо једну овакву дјевојчицу, која је толико посвећена свим својом дневним обавезана, а уз то успијева свакодневно да тренира, да улаже напоре и да постиже сјајне резултате. Она је понос на само Градишке, него и цијеле Републике Српске - рекла је Цвијановић.

Она је изразила задовољство што је имала прилику да угости Теу и њеног оца, те да се захвали за све добре резултате које Теа постиже, истичући да се за име ове дјевојчице зна на далеко.

- Радује ме чињеница да неко ко постиже сјајне, врхунске, резултате у тенису, успијева да савладава све своје обавезе у школи без било каквих проблема - напоменула је Цвијановић.

Млада тенисерка из Градишке захвалила је предсједници и институцијама Српске што јој помажу да одлази на турнире широм свијета, саопштено је из Кабинета предсједнице Српске.

Она је додала да много тренира, те да је веома тешко ускладити све спортске и школске обавезе, због чега има мало слободног времена.