latinica  ћирилица
14/04/2021 |  09:57 ⇒ 17:59 | Аутор: СРНА

Младен Милановић изградио кућу породици Младеновић-Зељковић (ВИДЕО)

Четворочланој породици Младеновић-Зељковић из села Доња Густовара код Мркоњић Града изграђена је кућа за коју је средства у износу од 70.000 КМ обезбиједио власник компаније "МГ Минд" Младен Милановић .
Изграђена кућа - Фото: СРНА
Изграђена кућаФото: СРНА

Ванбрачни супружници Нада Младеновић и Илија Зељковић са двоје дјеце живјели су у трошној дворишној кући Надине мајке Ковиљке.

Младеновићева је захвалила донатору, Општини и Центру за социјални рад, који им помажу кроз разне програме.

- Живјели смо у лошим условима, у просторији пуној влаге. Сад смо презадовољни јер смо добили нову кућу. Немам ријечи којима бих могла описати своју срећу - рекла је Младеновићева новинарима.

Директор Центра за социјални рад Драган Плејић рекао је да је изградња куће за породицу Младеновић-Зељковић од великог значаја јер су годинама живјела у веома лошим условима.

Он је захвалио донатору Младену Милановићу који је овај пројекат у цјелости подржао, као и многе друге у претходном периоду.

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић, који је данас посјетио ову породицу, рекао је да је Општина у сарадњи са Центром за социјални рад препознала потребу да овој породици буде обезбијеђен кров над главом.