latinica  ћирилица
15/04/2021 |  10:22 ⇒ 10:42 | Аутор: СРНА

Какво нас вријеме очекује за викенд?

У Републици Српској за викенд ће бити претежно облачно са слабом кишом, а на планинама са сусњежицом и снијегом.
Облачно - Фото: РТРС
ОблачноФото: РТРС

Највиша температура ваздуха биће од четири до девет, на сјеверу око 11 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

У суботу, 17. априла, јутро ће бити претежно облачно, на југу са слабом кишом, током дана са слабим падавинама у цијелој земљи, од југа ка сјеверу и у нижим крајевима киша, у вишим предјелима и на планинама са суснежицом и снијегом.

Јутарња температура ваздуха биће од један до шест, на планинама од минус два степена, а највиша дневна од четири до девет, на сјеверу око 11, на планинама од нула степени Целзијусових.

У недјељу, 18. априла, биће кишовито, у вишим крајевима и на планинама са сусњежицом и снијегом, док ће на југу бити суво. Увече се очекује престанак падавина.

Јутарња температура ваздуха биће од један до шест, на планинама од минус два, а највиша дневна од три до осам, на југу око 10 степени, на планинама од један степен Целзијусов.

У понедјељак, 19. априла, биће облачно, мјестимично са слабом кишом у нижим крајевима на сјеверу, а у осталим предјелима суво.

Јутарња температура ваздуха биће од један до шест степени, на планинама од минус два степена, а највиша дневна од четири до 10, на југу око 14, на планинама од једног степена Целзијусова.