latinica  ћирилица
16/04/2021 |  18:07 ⇒ 18:10 | Аутор: СРНА

Премијерка Србије нада се да ће у мају у посјету Српској (ВИДЕО)

Предсједник Владе Србије Ана Брнабић изразила је наду да ће у мају моћи да посјети Републику Српску и да се крене у заједничке пројекте.
Ана Брнабић и Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Ана Брнабић и Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Брнабићева је послије састанка са предсједницом Републике Српске Жељком Цвијановић рекла да на сваком сусрету увијек има много тема за разговор, међу којима су заједнички пројекти који се имплементирају или се тек планирају за будућност.

- Данас је било речи о томе да би, уколико епидемиолошка ситуација дозвољава, ускоро поново требало да имамо заједничку седницу две владе. Ја сам и са премијером /Српске Радованом/ Вишковићем разговарала о томе ових дана - рекла је Брнабићева.

Она се нада да ће током маја бити у могућности да посјети Републику Српску и да ће се кренути у неке заједничке пројекте које су владе Србије и Српске договарале на ранијим заједничким сједницама.

Брнабићева је додала да је разговарано и о ономе што је данас најважније, а то су сарадња и подршка, односно медицинска опрема, вакцине, евентуално производња вакцина у Србији, за коју је рекла да је увијек ту за Републику Српску.