latinica  ћирилица
18/04/2021 |  12:36 ⇒ 16:36 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Немјерљив допринос РТРС-а афирмацији Српске

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку поводом 29 година рада Радио-телевизије Републике Српске, истичући да овај јавни сервис богатим и разноврсним програмским садржајима и професионалним извјештавањем о различитим темама даје немјерљив допринос афирмацији Српске и њених грађана.

Цвијановић је истакла у честитки руководству, уредништву, новинарима и свим запосленима у овој медијској кући да Телевизија Републике Српске, са основним задатком да информише и образује, представља институцију од националног значаја.

- Свеобухватним, правовременим и тачним извјештавањем у вријеме епидемије изазване вирусом корона, као и реализацијом наставе на даљину путем телевизијског преноса, Телевизија Републике Српске је одговорила задатку, показала је озбиљност, компетенцију и професионализам - нагласила је Цвијановић.

Она је захвалила новинарима и медијским радницима Телевизије Републике Српске на њиховом пожртвованом раду у отежаним условима, те благовременом и вјеродостојном извјештавању о свим аспектима здравствене кризе, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

- У увјерењу да ћете успјешно одговорити на све изазове који се налазе пред вама, као и одржати достигнути ниво професионализма и корак са технолошким достигнућима, срдачно вас поздрављам - наводи Цвијановић у честитки.