latinica  ћирилица
19/04/2021 |  17:49 ⇒ 20:13 | Аутор: РТРС

Претучен возач, полиција трага за начелником Хан Пијеска (ВИДЕО)

Полиција трага за начелником општине Хан Пијесак Слободаном Ђурићем који се доводи у везу са наношењем тешких тјелесних повреда Мерседу Трбићу из Сарајева.
Слободан Ђурић (фото: Youtube / Desavanja u Bijeljini) -
Слободан Ђурић (фото: Youtube / Desavanja u Bijeljini)

Инцидент се догодио у ноћи између недјеље и понедјељка на подручју Власенице. Повријеђени Трбић након указане љекарске помоћи у Дому здравља Власеница превезен је у Универзитерско-клинички центар у Тузли, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

Како незванично сазнајемо, Мерсад Трбић из Сарајева прије напада позвао је полицију, јер је примијетио да га прати непознато лице са путничким возилом београдских регистарских ознака. Одмах по пријави полиција је кренула на мјесто догађаја, али инцидент је већ био у мјесту Бајрин камен код Власенице, а нападач је побјегао.

- Полицијској станици Власеница синоћ око пет минута иза поноћи пријављено је да је на подручју Власенице непознато лице управљајући путничким аутомобилом сустигло лице иницијала М.Т. које је иправљало путничким аутомобилом марке рено, након чега је зауставило возило и физички га напало нанијевши му тјелесне повреде - истакао је Миљан Бобар, портпарол Полицијске управе Зворник.

Након указане љекарске помоћи у власеничком Дому здравља претучени Трбић превезен је у зворничку болницу из које је упућен у УКЦ Тузла.

- Пацијент иницијала М.Т. хоспитализиран је у КЦ Тузла на Клиници за торакалну хирургију због повреда грудног коша. Ријеч је о тешким тјелесним повредама које захтијевају болничко праћење - каже Ерсија Ашчерфић Мујединовић, шеф Канцеларије за односе са јавношћу УКЦ Тузла.

На основу изјаве оштећеног Мерсада Трбића, али и снимака са видео-надзора са овим инцидентом у везу се доводи начелник општине Хан Пијесак Слободан Ђурић. Полиција трага за њим.