latinica  ћирилица
19/04/2021 |  19:46 ⇒ 20:16 | Аутор: АТВ

Зељковић се састао са Чеферином

Предсједник Фудбалског савеза БиХ Вицо Зељковић, састао се данас са предсједник УЕФА-е Александром Чеферином, након сједнице Извршног одбора европске круће фудбала која је одржана у швајцарском Монтреу.
Вицо Зељковић и Александар Чеферин (фото: nfsbih.ba) -
Вицо Зељковић и Александар Чеферин (фото: nfsbih.ba)

Зељковић је за АТВ поручио да је задовољан исходом разговора са Чеферином те да ће Фудбалски савез БиХ убудућем периоду добити пуну подршку УЕФА-е за све планиране пројекте.

- Јако буран дан за сам свјетски фудбал, оно што могу да кажем јесте да смо имали један јако конструктиван састанак. Разговарали смо на све теме које се тичу сарадње Савеза са УЕФА-ом. Оно што је сигурно добро, а то је да ћемо добити подршку за пројекте које смо најавили и о чему смо разговорали. Предстоји нам пуно посла. Имаћемо помоћ УЕФА-е што се тиче тих инфраструктурних пројеката. У наредних мјесец данас нас очекује још један састанак у Ниону. У зависности од од вируса корона, очекујемо и долазак Александра Чеферина у Сарајево и Бањалуку. Што се тиче данашњих дешавања, то је јако тежак период за сам фудбал и све ово што нас очекује, али сигурно да УЕФА има снаге да све ово изнесе. Оно што је добро у овом тренутку, свих 55 асоцијација подржава УЕФА-у у овим намјерама да се ово заврши на један начин, а то је да остане стари систем Лиге шампиона. Јако је тешко сада прогнозирати неке ствари, али превладава да асоцијација стане иза УЕФА-е - изјавио је Зељковић.