latinica  ћирилица
20/04/2021 |  13:12 ⇒ 18:20 | Аутор: СРНА

Цвијановић - Брдар: Одлична сарадња институција са Удружењем пензионера

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и вршилац дужности предсједника Удружења пензионера Слободан Брдар разговарали су данас о процесу имунизације у Српској и констатовали да је приоритет успјешно окончање вакцинације пензионера и других угрожених група против вируса корона, а затим и свих осталих грађана.
Жељка Цвијановић са пензионерима (Фото: Кабинет предсједнице) -
Жељка Цвијановић са пензионерима (Фото: Кабинет предсједнице)

Саговорници су изразили задовољство због константног раста стандарда пензионера, оствареног захваљујући повећању и редовном усклађивању пензија у Српској које је и почетком ове године реализовано упркос тешкоћама изазваним пандемијом, саопштено је из кабинета предсједнице Српске.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

На састанку, којем је присуствовао и директор републичког Фонда за пензијско и инвалидско осигурање Младен Милић, оцијењено је да постоји одлична сарадња институција са Удружењем пензионера, као и посвећеност даљем побољшању положаја најстарије популације у Српској.

Цвијановић и Брдар су у кабинету предсједнице Српске у Бањалуци разговарали о положају најстарије популације у Српској, као и о мјерама које републичке институције спроводе с циљем борбе против вируса.