latinica  ћирилица
21/04/2021 |  16:20 | Аутор: РТРС

Вишковић: Подршка Владе пројектима у Бањалуци

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, поводом 22. априла - Дана града и Дана ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату, упутио је честитку грађанима Бањалуке, градоначелнику Драшку Станивуковићу, предсједнику Скупштине града Младену Илићу, одборницима и запосленима у Градској управи.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

Премијер Српске је истакао да, обиљежавајући један од најважнијих датума у историји Бањалуке, дан ослобођења од фашизма у Другом свјетском рату, са захвалношћу и дужним поштовањем одајемо почаст њеним ослободиоцима, борцима НОР-а, који су положили своје животе у борби против највећег зла у историји цивилизације и за слободу свих нас.

- Са жељом да Бањалука настави да се интензивно развија као модеран европски град и административни, привредни, универзитетски, културни и спортски центар Републике Српске, Влада Републике Српске наставиће, као и до сада, да пружа подршку реализацији свих пројеката, који су од значаја за квалитетнији живот њених становника и Републике Српске у цјелини - наводи се у честитки.