latinica  ћирилица
21/04/2021 |  17:01 ⇒ 20:08 | Аутор: СРНА

Додик честитао Дан града Бaњалучанима и градском руководству

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је честитку свим грађанима и руководству Бањалуке поводом 22. априла - Дана града, истичући да је Бањалука данас модеран европски град који је постао препознатљив у региону и свијету.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

Додик је нагласио да се Бањалука у континуитету развијала и постала административни, политички, универзитетски и културни центар Републике Српске на велику радост свих њених становника и туриста који долазе у посјету Бањалуци, саопштено је из кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

Он је најавио да ће Бањалука у наредном периоду, уз максималну подршку републичких институција, наставити да се развија и гради како би израсла у још урбанију, савременију и љепшу локалну заједницу.

- Пред нама је низ капиталних пројеката у Бањалуци које морамо да завршимо, али и да започнемо нове. У свему томе неће изостати подршка републичких институција које су и до сада давале свој максимум да би Бањалука данас била модеран град - истакао је Додик.

Он је пожелио срећан Дан града са жељом да сви заједно наставе да граде и развијају Бањалуку на добробит њених становника, али и цијеле Републике Српске.