latinica  ћирилица
21/04/2021 |  17:54 ⇒ 19:54 | Аутор: СРНА

Додик ће дочекати Вучића на Аеродрому Маховљани (ВИДЕО)

Делегацију Србије, коју ће предводити предсједник Александар Вучић, сутра ће на АеродромУ "Бањалука" у Маховљанима дочекати српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик.
Вучић и Додик - Фото: СРНА
Вучић и ДодикФото: СРНА

Протоколом посјете предвиђено је да делегација Србије, која ће сутра посјетити Републику Српску, на аеродром стигне у 8.00 часова, саопштено је из Кабинета предсједнице Републике Српске.

У 8.20 часова предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик разговараће са Вучићем у Палати Републике у Бањалуци.

На почетку састанка сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање кадрова.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић у 8.20 разговараће са предсједником Скупштине Србије Ивицом Дачићем у згради Народне скупштине Републике Српске.

У исто вријеме предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговараће са предсједницом Владе Србије Аном Брнабић у Административном центру Владе Републике Српске.

Сједница Вијећа за сарадњу Републике Српске и Србије биће одржана је за 9.15 часова у Палати Републике.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање кадрова на почетку сједнице, а након сједнице предвиђена је конференција за медије.

У делегацији Србије, коју ће предводити Вучић, осим Дачића и Брнабићеве, биће и министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.