latinica  ћирилица
22/04/2021 |  19:08 ⇒ 20:02 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Скандал са "бубицом" бламажа Бањалуке и Бањалучана (ВИДЕО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је Срни да је незамислив данашњи скандал који је изазвао градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић када је на састанак са руководствима Српске и Србије ушао са "бубицом", истичући да је то бламажа и Бањалуке и њених грађана.
Жељка Цвијановић (фото:Siniša Pašalić/RAS Srbija) -
Жељка Цвијановић (фото:Siniša Pašalić/RAS Srbija)

- Да ли је у питању само брука, непоштовање институција и функционера Србије и Српске, или је будаласта дјечија игра спремљена за наставак виртуелног живота градоначелника јер о конкретним стварима ништа не зна, чему смо данас свједочили на састанку са градоначелником, или је посао обављан за неку страну службу, то се треба испитати - истакла је Цвијановић.

Упитана да прокоментарише скандал са "бубицом", Цвијановић је рекла да је чињеница да је тако нешто незамисливо у озбиљној комуникацији озбиљних људи и нагласила да је то бацило тамну сјену на мноштво лијепих данашњих догађаја и добрих планова.

Станивуковић је данас изазвао скандал у Банском двору, када је на састанак руководства Српске и Србије ушао са "бубицом" и покушао да тајно снима његов ток.

Он би можда и успио да оствари свој циља, али је републички протокол уочио "бубицу" те осујетио његов покушај да недозвољено снима разговор.