latinica  ћирилица
23/04/2021 |  13:11 | Аутор: СРНА

Топић: Извињење због скандала са "бубицом" делегацијама Србије и Српске

Шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини Бањалуке Драгослав Топић, након дипломатског скандала и афере "бубица" коју је изазвао градоначелник Драшко Станивуковић, упутио је извињење делегацији и предсједнику Србије Александру Вучићу, те највишим званичницима Републике Српске.
Драгослав Топић - Фото: СРНА
Драгослав ТопићФото: СРНА

- С обзиром на то да није услиједило извињење градоначелника, желим да у име Градског одбора СНСД-а, као најјаче политичке партије у граду, и Републике Српске упутим извињење предсједнику Србије Александру Вучићу и цијелој делегацији Србије, домаћинима састанка српском члану и предсједавајућем Предсједништва Милораду Додику, предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић и премијеру Радовану Вишковићу за невиђени скандал и уношење средстава за снимање и прислушкивање од стране градоначелника на затворени састанак двије делегација - истакао је Топић.

Он је нагласио да могуће несагледиве посљедице спријечене захваљујући обезбјеђењу предсједника Додика и Вучића, саопштено је из Градског одбора СНСД.

- Иако смо сви свјесни величине овог дипломатског скандала, он није могао умањити свечаност, као ни нашу опредјељеност и став да је Србија наш највећи пријатељ, а њен предсједник Александар Вучић од јуче и почасни грађанин нашег града. Поштовани предсједниче Србије, Ваш Кључ нашег града заувијек ће моћи откључавати врата Бањалуке - поручио је Топић.