latinica  ћирилица
27/04/2021 |  16:16 ⇒ 16:34 | Аутор: СРНА

Миливојевић: Српска ће обезбиједити 500 вакцина за Мостар

Предсједник Клуба Срба у мостарском Градском вијећу Велибор Миливојевић изјавио је да је добио обећање српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика да ће се заложити да Мостар добије 500 вакцина за угрожене категорије становништва.
Велибор Миливојевић - Фото: СРНА
Велибор МиливојевићФото: СРНА

- Потребе су велике и у Федерацији БиХ и у Републици Српској, али је Српска у овом тренутку обезбиједила већи број вакцина и због тога смо молили за помоћ за најугроженије становништво у Мостару - рекао је Миливојевић.

Миливојевић, који је и замјеник предсједника Градског вијећа Мостара, изразио је захвалност српском члану Предсједништва БиХ и институцијама Републике Српске за разумијевање и хуман гест.

- Институције Републике Српске до сада су увијек имале разумијевања и помагале српско становништво на подручју Мостара и долине Неретве. Њихова жеља је да помогну и овога пута и да ова донација иде за све грађане Мостара. Има ли боље поруке за празнике од оне да помажући једни друге и оне којима је непотребније исказујемо бригу, поштовање и љубав - поручио је Миливојевић.