latinica  ћирилица
29/04/2021 |  10:53 ⇒ 11:12 | Аутор: РТРС

Бањалучко пиво стиже у Србију

Прошлог љета Бањалучка пивара је поносно представила свој "оживљени" бренд - Бањалучко пиво.
Бањалучко пиво (фото: banjaluckapivara.com) -
Бањалучко пиво (фото: banjaluckapivara.com)

Потрошачима се веома свидјела традиционална рецептура која носи дух старе Бањалуке и давних времена, а савремен изглед и дизајн је привукао и многе нове потрошаче.

У Бањалучкој пивари истичу да су веома задовољни успјехом које је Бањалучко пиво направило на тржишту Републике Српске, као и да су веома узбуђени новом маркетиншком кампањом и пласирањем на тржиште Србије.

- Оживјели смо стари рецепт и прилагодили га новом времену. Тако је настало Бањалучко пиво, које је направило феноменалан успјех на тржишту Републике Српске. За само неколико мјесеци постало је једно од најпродаванијих пива у западном дијелу Републике Српске, а све више се пије и у Семберији и Херцеговини. Веома смо узбуђени због извоза у Србију и вјерујемо да ће се Бањалучко једнако свидјети и потрошачима у Србији - изјавио је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре.

Бањалучко пиво је "свијетли лагер" који се одликује квалитетом усљед кориштења искључиво природних састојака, а карактерише га пријатна горчина, постојана густа пена и привлачан изглед паковања.

Поред тржишта Србије, Бањалучка пивара намјерава да свој нови бренд распространи цијелим региону, али и шире, како би што више потрошача уживало у његовом јединственом укусу.