latinica  ћирилица
29/04/2021 |  11:59 ⇒ 12:07 | Аутор: srpskainfo.com

Приједорска робна кућа Патрија ускоро у новом руху (ВИДЕО)

Радови на реконструкцији се ближе крају и ускоро ће робна кућа Патрија засијати у новом сјају са мноштвом брендова који до сада нису били доступни грађанима Приједора и цијеле регије.
ТЦ Патрија у Приједору - Фото: Screenshot/YouTube
ТЦ Патрија у ПриједоруФото: Screenshot/YouTube

Отварање Патрије се очекује 29. јула ове године, а у санацију познате робне куће биће уложено око 10 милиона марака.

- Она стара робна кућа Патрија је отворена далеке 1978. године и била је симбол Приједора, а ова нова, обновљена, биће симбол Приједора у 21. вијеку - истакао је Жељко Касап, познати приједорски глумац и умјетник.

- Приједорчани су добили ново мјесто гдје ће уживати и куповати, све на једном мјесту. Од игле до локомотиве - рекли су нам у анкети становници града на Сани.

Поред атракције и шопинга, грађани Приједора наглашавају колико је отварање овако великог тржног центра битно и због отварања нових радних мјеста и смањења броја незапослених.

Ранко Михајловић, пројект менаџер инвеститора пројекта, компаније МГ Минд, рекао је да је на самој Патрији промијењено све, од подрума до крова.

Патрија ће након реконструкције имати око 9.600 квадратних метара површине на три спрата, а бројаће преко 50 радњи познатих свјетских брендова. Поред продавница, доступни ће бити атрактивни садржаји попут најсавременије играонице, биоскопа, експрес ресторана, али и елитни ресторан с најатрактивнијом терасом у цијелој регији.

Тренутно су у току завршни радови на керамици, опремање заједничких просторија, завршавање радова на санитарним чворовима, постављање ограда и слично.