latinica  ћирилица
30/04/2021 |  11:01 ⇒ 11:03 | Аутор: СРНА

Додик: Комшић не пропушта прилику да се избламира

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да Жељко Комшић не пропушта прилику да се лично избламира, а тиме избламира и БиХ за коју се наводно залаже.

- Тако је било и на састанку са потпредсједником Европске комисије Жозепом Борељом, на којем није било ријечи ни о Сребреници ни о негирању или прихватању БиХ, на шта се он сада извлачи - рекао је Додик Срни упитан да прокоментарише Комшићеву изјаву да је напустио састанак са Борељом јер српски члан Предсједништва негира "геноцид", државу, те прича о мирном разлазу...

Додик је нагласио да је Комшић састанак напустио када је он /Додик/ рекао истину, коју сви у БиХ знају, а коју није могао побити, а то је да Комшић није биран гласовима Хрвата и да није легитиман представник хрватског народа.

- Импресивно је да Комшић држи лекције Борељу шта треба да ради, вјерујући и даље да је својим напуштањем састанка учинио нешто за БиХ. Његово понашање и са овог састанка говори да никада није требало да буде ту гдје јесте и то је нешто о чему треба да мисле Бошњаци који су га ту и довели - закључио је Додик.