latinica  ћирилица
03/05/2021 |  11:11 ⇒ 11:30 | Аутор: СРНА

Додик: Слобода медија подразумијева и професионалност

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је 3. мај - Међународни дан слободе медија, нагласивши значај медија у свакодневном животу, а посебно у ванредним околностима као што је ова данас када се цијели свијет више од годину дана бори са пандемијом вируса корона.
Милорад Додик - Фото: Тwitter
Милорад ДодикФото: Тwitter

Додик је нагласио да овај датум подсјећа на чињеницу колико је важна улога медија у савременом свијету, нагласивши да слобода медија представљају темељ демократије, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

- Такође, слобода медија подразумијева и професионалност, јер само професионалан рад и професионално новинарство може имати подршку друштва - истакао је Додик.

Он је изразио захвалност новинарима и свим медијима који прате актуелна дешавања, те правовремено и професионално извјештавају јавност о свим битним догађајима.

Српски члан и предсједавајући Предсједништва пожелио је успјех у раду свим медијским кућама, бољи материјални и професионални положај, те добро здравље и личну и професионалну срећу.