latinica  ћирилица
06/05/2021 |  21:17 | Аутор: СРНА

Кристијано Роналдо послао потписан дрес за малог Гаврила Ђурђевића

Свјетски фудбалер Кристијано Роналдо послао је потписан дрес "Јувентуса" компанији "Моцарт" која га је ставила на лицитацију на портал "Лимундо" са почетном цијеном од милион динара /око 8.500 евра/, а средства од продаје намијењена су за лијечење малог Гаврила Ђурђевића.
Роналдов дрес (фото: Promo / facebook.com/MozzartBet) -
Роналдов дрес (фото: Promo / facebook.com/MozzartBet)

Компанија "Моцарт" раније је за 64.000 евра купила капитенску траку Роналда, коју је он одбацио приликом фудбалског меча са репрезентацијом Србије у Београду.

"Моцарт" је до Роналда успио да дође и позове га да се прикључи акцијама захваљујући фудбалским менаџерима из агенције ЛИАН спортс Николи Дамјанцу и Фаију Рамаданију, а Роналдо је већ чуо да је његова капитенска трака лицитирана и продата за 64.000 евра, саопштено је из компаније "Моцарт", у којој се надају да ће и ова лицитација имати много одјека.

- Било му је драго да је од тог целог догађаја на крају испало нешто веома лепо и одлучио је да пошаље свој потписан дрес. Пара Гаврило! Пела виториа де Гаврило! - истиче се у саопштењу.

Гаврило Ђурђевић има осам мјесеци и болује од спиналне мишићне атрофије, а потребно му је још око милион евра за лијечење.