latinica  ћирилица
09/05/2021 |  14:16 ⇒ 19:55 | Аутор: РТРС

Бањалука: Градском одбору СНСД приступило 1.000 чланова (ВИДЕО)

Доказ интензивног јачања СНСД-а је чињеница да је, у протеклих мјесец, Градском одбору Бањалука приступило нових хиљаду чланова, поручују из ове странке.
Жељка Цвијановић и Владо Ђајић - Фото: РТРС
Жељка Цвијановић и Владо ЂајићФото: РТРС

Људи различитих профила дијеле амбиције са СНСД-ом, и теже ка бољем животу у Бањалуци и Републици Српској, закључено је на сједници Привременог предсједништва овог одбора, којој је присуствовао и лидер странке, Милорад Додик.

Јачање веза између локалних заједница и републичке власти остаје трајно опредјељење СНСД-а. Тако ће се дефинисати које је пројекте неопходно реализовати и створити бољи амбијент за грађане Српске, истакла је потпредсједница странке, Жељка Цвијановић.

- Оно што нас као партију опредјељује да радимо на овај начин јесте наша брига за Бањалуку, наша брига за човјека, наша брига за везу која мора да постоји између сваке локалне средине и републичке власти - рекла је Цвијановић.

Циљ је даље јачање страначке структуре и квалитет односа са коалиционим партнерима, додаје Цвијановић. Изричито одбацује наводе да се СНСД, због изборног резултата, обрачунава са грађанима.

- СНСД је Бањалуци дао сав свој политички ангажман и Бањалука данас изгледа овако лијепо, чисто и модерно захваљујући управо политикама које смо ми овдје проводили - додала је она.

Најављено је да ће чланови СНСД-а разговарати са грађанима бањалучких насеља и сагледати њихове потребе.

- Урадићемо пресјек стања незапослених у Бањалуци и да видимо који профили и гдје могу да се запосле, каква је потреба и да омогућимо преквалификацију тим занимањима - истакао је Владо Ђајић предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука.

У наредном периоду, активности ове странке биће усмјерене на младе и побољшање квалитета живота пензионера.