latinica  ћирилица
11/05/2021 |  12:22 ⇒ 20:14 | Аутор: РТРС

У Приједору отворена канцеларија ИРБ-а (ВИДЕО)

У Приједору је отворена регионална канцеларија Инвестиционо развојне банке, чији је циљ подршка привредним субјектима, али и становништву.
Отворена канцеларија ИРБ у Приједору - Фото: РТРС
Отворена канцеларија ИРБ у ПриједоруФото: РТРС

На овај начин услуге које нуди ИРБ, биће лакше доступне у приједорској регији. План је да се пословнице ИРБ-а отворе широм Републике Српске.



- Ова канцеларија ће највише значити нашим грађанима и привредницима обзиром да ИРБ има најквалитетнија кредите у Републици Српској са најнижим каматама, најдужим роковима отплате, најквалитетнијим грејс периодима. У протеклом периоду смо доказали да смо квалитетан партнер нашим привредницима - изјавио је Дражен Врховац, директора ИРБ-а.

Далибор Павловић, градоначелник Приједора, нагласио је да ће филијала ИРБ-а у Приједору највише користити привредницима на овим просторима гдје ће имати, како је рекао, све информације надохват руке и лакше пословање.

Зора Видовић, министарка финансија Републике Српске, најавила је могућност да се филијале ИРБ-а отворе у свим градовима Српске.

- Циљ нам је да се приближимо овакав начин пословања како привредници не би морали да долазе у Бањалуку  - истакла је Видовићева.

Зора Видовић на отварању канцеларија ИРБ-а у Приједору (Фото: РТРС)