latinica  ћирилица
12/05/2021 |  09:10 | Аутор: СРНА

Шпирић: Пред Дрваром лијепа будућност захваљујући помоћи Србије и Српске

Замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић изјавио је да је пред Дрваром лијепа будућност захваљујући помоћи Србије и Републике Српске.
Никола Шпирић - Фото: СРНА
Никола ШпирићФото: СРНА

Шпирић је рекао Срни да је за Дрвар посебно важна пажња предсједника Србије Александра Вучића, српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић која улази у имплементацију.

Према његовим ријечима, Дрвар ће послије 25 година имати уравнотежен буџет, као и локална јавна предузећа, а то је нови почетак.

- Сви који су мислили или повјеровали да ће Купрес, Ливно или Дувно инвестирати у Дрвар надам се да су схватили да су погријешили и да су у заблуди, јер су напустили СНСД и нанијели велику штету Дрвару - рекао је Шпирић, који је и потпредсједник СНСД-а.

Он је јуче на сједници Општинског одбора СНСД-а у Дрвару поручио да нико у том граду неће бирати руководство ове странке осим СНСД-а.

Шпирић је навео да је начелнику општине Дрвар Душици Рунић потребна подршка, а не комерцијалне групе.

- Комерцијалним групама није мјесто код нас, јер је изазовно вријеме пред нама. Морамо имати јасну визију и вјеру једни у друге јер јасна је и подршка предсједника Вучића и Додика и пред Дрварчанима је боље вријеме - оцијенио је Шпирић.

Он је поручио да таквим групама, које гледају само себе, није мјесто у СНСД-у.

Сједници општинског одбора СНСД Дрвару, осим Рунићеве, присуствовао је предсједник Одбора Горан Броћета, као и предсједници актива младих и жена.