latinica  ћирилица
12/05/2021 |  15:14 ⇒ 15:21 | Аутор: РТРС

Окановић: "Сложна браћа" окупила сјајну глумачку екипу (ВИДЕО)

Ускоро у Београду треба да почне наставак снимања чувене серије "Сложна браћа". Сценарио потписује Неле Карајлић, а продуцент је Ненад Окановић који је добио једну од улога.
Ненад Окановић - Фото: РТРС
Ненад ОкановићФото: РТРС

- Већ 15. маја креће снимање серије "Сложна браћа", и као ексклузивитет могу да кажем да имамо заиста сјајну глумачку екипу - рекао је Ненад Окановић, глумац и продуцент поменуте серије.

Он је навео да у серији играју Наташа Нинковић, Рале Миленковић, Марко Гверо, Андрија Кузмановић, Никола Пејаковић...

- Заиста, сјајна глумачка постава, ту је и Бањалучанин Љубо Савановић. Још је ту гомила глумаца, веома сам срећан, радимо на веома квалитетан начин. Раде се пробе, рад на сценарију је јако дуго трајао - наглашава Окановић.

Окановић истиче да је веома срећан што ће поново радити са Нелетом Карајлићем.  

- Као клинац сам гледао "Сложну браћу", и имао сам срећу да радим квиз са Нелетом Карајлићем. Била је то дивна енергија између нас. Замолио сам га да радимо нешто заједно, и ето дошли смо до "Сложне браће" - додаје Окановић.

Окановић ће и сам глумити у пројекту.

- Добио сам улогу, која није главна, кастинг је тако одлучио, јер ја сам и продуцент. И то је нека порука, обуздао сам свој его, уосталом што би угрожавао сам свој пројекат - закључио је Окановић.