latinica  ћирилица
14/05/2021 |  10:00 ⇒ 10:01 | Аутор: СРНА

Рок за достављање пријава за подстицаје до 7. јун

Министарство привреде и предузетништва Републике Српске обавјештава привредне субјекте да је до 7. јуна продужен рок за достављање пријава по јавном позиву за додјелу подстицаја за директна улагања у овој години.
Министарство привреде и предузетништва - Фото: РТРС
Министарство привреде и предузетништваФото: РТРС

Из овог министарства је саопштено да је одлука о продужењу рока за подношење пријава продужена за 15 дана да би било омогућено свим привредним субјектима да правовремено поднесу захтјеве, а узимајући у обзир велико интересовање пословне заједнице.

Министарство привреде и предузетништва расписало је 22. априла јавни позив за додјелу подстицаја за директна улагања у 2021. години, у трајању од 30 дана, односно до 22. маја.

- Услови за остваривање права на средства, намјена, критеријуми за оцјењивање пријава и друга питања од значаја за поступак додјеле средстава прописани су Уредбом о поступку додјеле подстицаја за директна улагања - подсјећа се у саопштењу.

Текст јавног позива, као и обрасци за попуњавање могу се преузети на интернет страници Министарства привреде и предузетништва Републике Српске.

Додатне информације могу се добити на телефон 051/338-376, а сви заинтересовани привредни субјекти се за сва додатна питања могу обратити и на мејл javni.poziv@mpp.vladars.net.