latinica  ћирилица
15/05/2021 |  17:33 ⇒ 17:36 | Аутор: СРНА

Додик: Евентуална побједа опозиције била би сахрана Српске

Опозиција у Републици Српској је антисрпска и "анти Републике Српске", нарочито онда када се као боре за Српску, нагласио је Милорад Додик, српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ.
Милорад Додик - Фото: СРНА
Милорад ДодикФото: СРНА

- СДС и ПДП, а однедавно и ДНС су увијек на страни Сарајева, а никада на страни Бањалуке. Такво понашање се једино може назвати издајом. Они су окорјели издајници и највише им смета Република Српска, а српски народ сматрају недостојним и глупим јер не прихвата и не подржава њихову политику издаје, политику издаје српског народа - нагласио је Додик у интервјуу за Срну.

Према његовим ријечима, још један доказ у низу неславних издајничких подухвата је њихов однос према Народној скупштини и њеним закључцима у вези са покретањем разговора са ФБиХ.

- Они су грлати представници Сарајева и стално употребљавају аргументацију Сарајева, не желе јединство у Републици Српској, удружују се са опозицијом из Сарајева припремајући коначну сахрану Републике Српске. Зато би евентуална побједа СДС, ПДП и ДНС била дан сахране Републике Српске и дан њене продаје и предаје Сарајеву. Преостаје послије само да сами себи дођемо на четрдесет дана.

Зато је веома важно рећи српском народу да мора одбацити издају СДС, ПДП и ДНС ако жели да опстане. Ми настављамо да чувамо и бранимо Републику Српску, дајући јој несаломиву снагу кроз наше политике. Ја сам заклет Републици Српској и српском народу у цјелини - поручио је Додик.

Повезане вијести:

Додик: Зашто је мирни разлаз јерес?