latinica  ћирилица
17/05/2021 |  09:41 ⇒ 10:49 | Аутор: РТРС

Делегација Владе Србије стигла на сарајевски аеродром

Министри у Влади Србије, на челу са премијерком Аном Брнабић, допутовали су јутрос на сарајевски аеродром, гдје их је дочекао предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.
Ана Брнабић и Радован Вишковић - Фото: СРНА
Ана Брнабић и Радован ВишковићФото: СРНА

Делегација Србије упутила се потом у Административни центар Владе Републике Српске у Источном Сарајеву гдје ће бити одржана сједница влада Републике Српске и Србије.

У Источном Сарајеву данас ће бити одржана заједничка сједница влада Републике Српске и Србије, на којој би требало да буде разговарано о Хидроенергетском систему "Горња Дрина".

У свечаном салону у приземљу Административног центра предсједници влада Републике Српске и Србије Радован Вишковић и Ана Брнабић одржаће конференцију за новинаре, која ће бити преношена уживо на програму Радио-телевизије Републике Српске.

Пренос и на нашем порталу и Јутјуб каналу.

Конференцији за новинаре претходиће потписивање споразума о сарадњи о питањима важним за развој ветеринарске професије Републике Српске и Србије, који ће потписати предсједник Ветеринарске коморе Републике Српске и предсједник Ветеринарске коморе Србије.

Планирано је и да у Фочи предсједници влада Радован Вишковић и Ана Брнабић положе камен темељац за изградњу хидроелектране "Бук Бијела".