latinica  ћирилица
02/06/2021 |  13:23 ⇒ 15:26 | Аутор: РТРС

Дуел Ђоковића и Сандгрена ући ће у историју због ноћног термина

Најбољи тенисер свијета, Новак Ђоковић, пласирао се у друго коло другог Гренд слем турнира сезоне – Ролан Гароса.

Ђоковић је након меча истакао да га је неколико добрих сервиса извукло из проблема. 

-Мислим да је послије мог одличног и квалитетног првог сета, почео да игра много боље. Подигао је ниво тениса, и знате, на почетку другог сета направио сам брејк, али био је близу да ми одузме сервис. Погодио сам заиста много првих сервиса када су ми били потребни и то ме извукло из проблема. Али, у цијелини сам веома, веома задовољан, како сам играо и начином како сам се осјећао на терену - рекао је Новак Ђоковић.

Дуел Новака Ђоковића и Тениса Сандгрена ући ће у историју Ролан Гароса, јер то је био први меч на овом Гренд слем турниру, који је одигран у вечерњем термину.

-Почаствован сам што је био први меч за мушкарце у ноћној сесији икада на Ролан Гаросу. Морам да кажем да је било сасвим другачије, помало чудно играти под свјетлима. Играли смо пред празним трибинама на несрећу, али радујем се сљедећем мечу, надам се да ће бити публике на трибинама - каже Ђоковић.

Сљедећи меч Новак Ђоковић ће играти сутра, а противник му је Пабло Куевас који је елиминисао Луку Пуја. Овај меч ћемо директно преносити.