latinica  ћирилица
11/06/2021 |  17:03 ⇒ 17:09 | Аутор: РТРС

Вишковић: Захвалност за подршку коју Руска Федерација пружа Српској

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку амбасадору Руске Федерације у БиХ Игору Калабухову поводом 12. јуна - Националног дана Русије и изразио увјерење да ће братске, културне и духовне везе руског и српског народа у времену које долази бити још снажније.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

- У име Владе Републике Српске и своје име, Вама, руководству Руске Федерације и свим грађанима братске Русије упућујем најсрдачније честитке поводом 12. јуна - Националног дана Русије - навео је Вишковић.

Вишковић је, са искреном жељом да Руска Федерација настави да се креће путем економског и сваког другог просперитета, свим њеним грађанима пожелио напредак на свим пољима, успјех и благостање.

Премијер Српске изразио је дубоку захвалност за подршку коју Руска Федерација пружа Републици Српској и српском народу, те истакао да је сигуран сам да ће братске, културне и духовне везе руског и српског народа у времену које долази бити још снажније.

- Уз увјерење да ће Република Српска и Руска Федерација наставити да јачају искрено пријатељство и сарадњу на свим пољима, још једном Вам најсрдачније честитам 12. јун - Национални дан Русије - наведено је у честитки.