latinica  ћирилица
14/06/2021 |  09:25 ⇒ 09:29 | Аутор: РТРС

Чубриловић: Ђоковић је најбољи спортиста свих времена

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је данас Новаку Ђоковићу побједу у финалном мечу на Ролан Гаросу и освајање 19. гренд слем титуле, саопштено је из Одсјека за односе с јавношћу НСРС.
Недељко Чубриловић - Фото: СРНА
Недељко ЧубриловићФото: СРНА

- Честитамо Ти на изузетној игри, борбености и спортском духу у побједи над Стефаносом Циципасом у финалу и бриљантној игри у полуфиланом мечу против Рафаела Надала, у мечу који ће гледаоци дуго памтити као један од најбољих одиграних мечева на Ролан Гаросу - наводи се у честитки предсједника НСРС.

Чубриловић је у честитки изразио понос на све резултате које наши спортисти постижу, у појединачном и колективном спорту, и на тај начин промовишу нацију и регију из које долазе.

- У појединачном спорту, Ти си Новаче, несумњиво, најбољи спортиста свих времена и достојно представљаш нацију и регију која несебично навија за Тебе и са посебном пажњом прати све турнире на којима учествујеш - написао је Чубриловић у честитки Ђоковићу.

Чубриловић је Ђоковићу пожелио да оствари све побједе и обори рекорде које је поставио за свој циљ и нагласио да ће он, чак и да више не освоји ни један турнир, остати наш најбољи тенисер и спортиста.