latinica  ћирилица
16/06/2021 |  10:06 ⇒ 10:13 | Аутор: РТРС

Сбербанк Бањалука лидер на тржишту Републике Српске

Сбербанк Бањалука учврстила је своју лидерску позицију на банкарском тржишту Републике Српске – показују резултати недавно објављеног истраживања реномиране компаније Валицон, према којем је она прва банка у мислима грађана, саопштено је из Сбербанке.
Сбербанка -
Сбербанка

Истраживање је спроведено на територији Републике Српске на узорку од преко 500 испитаника, којима је постављено питање "Која Банка вам прва пада на памет?"

- Хвала вам што смо ваш први избор! Изузетно смо срећни и поносни што смо успјели да остваримо још један од стратешких циљева Банке. Прва позиција у категорији ТОМ је доказ да ослушкујемо потребе наших клијената и да константно пратимо тржишне трендове. Овакав резултат смо постигли захваљујући преданом раду и труду наших запослених, нашим клијентима који нам указују повјерење све ове године, као и на значајним инвестицијама реализованим у протеклих неколико година, а које се тичу нових и модерних технологија у банкарству. Без свега наведеног, овакве резултате не бисмо постигли - изјавила је Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација.

Анализирајући релевантност бренда, Сбербанк Бањалука се налази у групи "hot players", односно у групи банака које имају значајније тржишно учешће, али и које имају висок потенцијал за придобијање нових клијената и потенцијал повећања тржишног учешћа, наводи се у саопштењу.

- Сбербанк Бањалука ће и даље наставити да уводи нове и савремене банкарске производе и услуге, како би задовољила потребе клијената са којима развијамо дугорочне партнерске односе - рекла је Шева.