latinica  ћирилица
20/06/2021 |  17:50 | Аутор: СРНА

Ђурђевић: У пуном капацитету радити на реализацији договорених пројеката

Предсједник Скупштине града Бијељина Александар Ђурђевић захвалио се највишим званичницима Републике Српске који су данас посјетили Бијељину, поручивши да су на тај начин учинили част тој локалној заједници која ће се у будућности, као и до сада у пуном капацитету ставити у функцију реализације свих договорених и будућих пројеката.
Александар Ђурђевић - Фото: СРНА
Александар ЂурђевићФото: СРНА

Ђурђевић се руководству Српске захвалио на свему што је до сада урађено, поручивши да се радује оном што ће се радити у будућности.

- Из угла Скупштине града неће бити апсолутно никаквих проблема, као и до сада доносићемо одлуке које су у интересу грађана Бијељине, без обзира на то ко је у форми предлагача. Мислим да је то добра пракса, да се политика, бар по тим најважнијим питањима, али и по осталим остави по страни - рекао је Ђурђевић након састанка са највишим званичницима Републике Српске.

Ђурђевић је рекао да не види разлог да то тако не функционише и у наредном периоду и поновио да се Скупштина града у потпуности ставља на располагање за развој Бијељине и доношење свих оних одлука које ће бити потребне у наредном периоду.