latinica  ћирилица
21/06/2021 |  12:06 ⇒ 12:07 | Аутор: РТРС

У понуди фестивалски пакети за Нектар ОК Фест 2021 (ВИДЕО)

Бројни ОКфестовци који су од објаве lineupa за овогодишње седмо по реду издање Нектар ОК Феста 2021, а који ће се 13/14/15 августа одржати на Тјентишту, жељно ишчекивали почетак продаје фестивалских пакета, од данас могу до своје одабране ОК понуде.
Нектар фест - Фото: РТРС
Нектар фестФото: РТРС

- У понуди су пакети који подразумјевају боравак у неком од смјештајних објеката на Тјентишту, превоз, фестивалску улазницу, активности у оквиру посјете Националном парку Сутјеска, или увијек жељени пакет за боравак у ОК кампу, омиљеном мјесту фестивалске публике - саопштено је из ОК феста.

Пакети понуде за боравак на Нектар ОК фесту 2021 доступни су на званичној страници фестивала www.okfest.net/#booking.

Сви пакети који се односе на букирање хотелског и апартманског смјештаја на самој локацији, букирају се директно преко организатора, док се најтраженији пакет ОК камп /35 КМ/ у оквиру којег је обезбјеђен боравак у кампу и фестивалска улазница, може купити путем продајних система kupikartu.ba и Gigstix.

За све љубитеље природе, камповања и добре музике ОК камп и ове године отварамо дан раније, тј. 12. августа.

Како је раније и најављено, сви купљени пакети и аранжмани за фестивалско издање 2020. које није одржано, важиће и за нове датуме фестивала у 2021. години. Публика којој новонајављени датуми одржавања фестивала не одговарају и нису у прилици да нам се придруже, има могућност поврата новца за раније извршену куповину. О свим условима поврата у зависности од купљеног пакета публика ће бити информисана на званичној фестивалској страници www.okfest.net .

Подсјећамо још једном да нас седмо издање Нектар ОК Фест-а очекује на једној од најљепших локација у БиХ и регији, Националном парку Сутјеска и то 13/14/15 августа, уз одличан музички програм на којем ће на три фестивалска стаге-а наступити преко 20 домаћих и регионалних извођача. Само нека од имена која нас очекују на Тјентишту су: Бајага и инструктори, Ван Гогх, Хладно пиво, Дарко Рундек & Екипа, Горан Баре & Мајке, Бркови, Зостер, Atheist Rap, Ритам Нереда, Марко Настић, Младен Томић, Марина Карамарко и бројни други.

Уз Нектар ОК Фест и ове године је пријатељ фестивала компанија м:тел.

- Вријеме је за музику, вријеме је за забаву....видимо се на Тјентишту 13/14/15 августа - истичу из ОК феста.