latinica  ћирилица
23/06/2021 |  14:39 ⇒ 14:45 | Аутор: РТРС

Витаминка и Витинка освојиле 14 златних медаља на Сајму у Новом Саду

Компаније Витаминка и Витинка освојиле су 14 златних медаља на 87. Међународном сајму пољопривреде који је недавно одржан у Новом Саду.
Витаминка и Витинка освојиле 14 златних медаља (Уступљена фотографија) -
Витаминка и Витинка освојиле 14 златних медаља (Уступљена фотографија)

Витаминка је освојила десет медаља, а Витинка четири. Међу овим наградама налази се 11 "Великих златних" медаља.

У конкуренцији из цијелог региона, посебно су се издвојили Витаминкини производи, као што су ајвар и краставци те мармеладе, џемови, пекмези и сокови. Производи компаније Витинка који су се окитили медаљама су газирана минерална вода Витинка, природна изворска вода Вивиа, минерална вода са окусом крушке Егзотик, као и сок Нара.

- Престижна признања Новосадског сајма ове године за нас имају додатну тежину, посебно ако се има на уму тежак пандемијски период, који није заобишао ниједан привредни сектор и који још није окончан. Иако смо морали да се прилагодимо новонасталој ситуацији, ипак нисмо дозволили да корона поремети наше планове, а још мање да утиче на оно по чему нас сви препознају - на наш квалитет. Штавише, то нас је додатно мотивисало да не посустанемо и покажемо да и у тешким условима можемо бити најбољи - рекао је Мирко Савић, директор маркетинга ових компанија.

Додао је да ће Витаминка и Витинка и даље развијати и унапређивати производне процесе, како би остале коконкурентне на привредном пољу региона.

- Ове награде јесу одличан показатељ да смо на најбољи начин успјели да се изборимо са свим изазовима које је пред нас ставила пандемија. Али, оно што је још важније, оне су истовремено сјајан вјетар у леђа, који нам даје додатну снагу да и у тешким временима останемо у самом врху и испоручимо нашим људима само најбоље производе - закључио је Савић.